Έκδοση κοινοχρήστωνΤο σύστημα έκδοσης / εκτύπωσης κοινοχρήστων δαπανών της πολυκατοικίας που εφαρμόζει η Clemic Services A.E είναι απλό, αναλυτικό, αδιάβλητο και εύκολο στην επαλήθευση των τελικών ποσών.

Τρόποι συνεργασίας

Α) Συμβατικός

Υποβολή των εξόδων σας στην εταιρία μας με ταυτόχρονα αποστολή / υποβολή παραστατικών δαπανών

- τηλεφωνικώς στο
- μέσω FAX στο 210.80.27.444
- μέσω voice-mailer
- με e-mail στο knx@clemic.gr
- οnline υποβολή εξόδων στο www.onlineknx.gr

Έκδοση-Εκτύπωση των κοινοχρήστων σας, στην εταιρία μας (δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις, ένα ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα και δύο εξοφλητικές αποδείξεις , μία για τον ένοικο και μία για τον ιδιοκτήτη)
Αποστολή των κοινοχρήστων, εντός δύο εργασίμων ημερών στην πολυκατοικία σας.

Β) online κοινόχρηστα ,  μέσω ειδικής εφαρμογής μας.

Εκτυπώστε τα κοινόχρηστα σας σε μέσα σε 5 λεπτά όποτε εσείς θελήσετε, ακόμα και σαββατοκύριακα και αργίες ! Πολύ απλά και γρήγορα μπορείτε, στην άνεση του σπιτιού σας, να εκτυπώσετε τα κοινόχρηστα σας, σε προτυπωμένο χαρτί που σας προμηθεύουμε εμείς.

Σε περίπτωση συνεργασίας  θα χρειαστεί:
α) φωτοτυπία του Πίνακα αναλογισμού ή ποσοστών συνιδιοκτησίας (αναγράφονται σε αυτόν τα χιλιοστά κοινοχρήστων, ανελκυστήρα και θέρμανσης , αν κεντρική )
β) σε περίπτωση αυτόνομης θέρμανσης , φωτοτυπία της Μελέτης θέρμανσης  ή μόνο του Πίνακα κατανομής δαπανών θέρμανσης  (αναγράφονται σε αυτόν οι συντελεστές εi και fi ), τη σαφή πληροφορία στο τι μετρητές θερμότητας έχετε (ωρομετρητές ή θερμιδομετρητές) και πρόσθετα στο αν υπάρχουν extra μετρητές που αφορούν σε ατομικά ή κεντρικό Boiler και τι μετρητές είναι (ωρομετρητές ή θερμιδομετρητές ή ογκομετρητές)

Τονίζουμε ότι στα έντυπα μας υπάρχει πρόβλεψη στο να εμφανίζονται οι ενδείξεις των μετρητών των διαμερισμάτων (προηγούμενη – τελευταία και  διαφορά) για μεγαλύτερη διαφάνεια προς τους συγκατοίκους σας.

Οι σύμβουλοι κοινοχρήστων της εταιρίας μας σε κάθε περίπτωση, σας κατευθύνουν και αυτοματοποιούν όλες τις ενέργειες για εσάς ώστε να εκδίδετε σωστά τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας σας , χωρίς άγχος και χάσιμο χρόνου.

Δωρεάν Παροχές , με συνεργασία στην έκδοση κοινοχρήστων

- Χρήση πυροσβεστήρων 6 kg χειρός ξηράς κόνεως.
- Ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης (ύψους 30.000€)
- Τμήμα εξυπηρέτησης διαχειριστή και ενοίκων πολυκατοικίας ,τηλεφωνικώς αλλά και μέσω online εφαρμογών (δείτε άρθρο μας Υπολογισμός Αυτόνομης Θέρμανσης ) όσον αφορά σε απορίες-διευκρινήσεις πάνω στην κατανομή των δαπανών .
- Τήρηση αρχείου κοινοχρήστων εξόδων πολυκατοικίας με δυνατότητα επανεκτύπωσης για νομικούς και άλλους λόγους.

Πρόσθετες  Παροχές

- Δωρεάν online εφαρμογή μέσω της διαδικτυακής μας πύλης www.toktirio.gr
(Φορολογική δήλωση & κοινόχρηστες δαπάνες ) για τη σύνταξη των συγκεντρωτικών καταστάσεων , των ετησίων δαπανών για κάθε ένοικο και ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας.  (δείτε υπόδειγμά κάνοντας κλικ εδώ)
- Νομική συμβουλή μεσω του forum  μας στο www.toktirio.gr , στο οποίο απαντά η νομική υπηρεσία του Ομίλου Clemic.
Ενημερωθείτε για θέματα όπως αυτονόμηση-απεμπλοκή διαμερίσματος από τη κεντρική θέρμανση, πάγια δαπάνη θέρμανσης , είναι υποχρεωτική και αν ναι ,πώς μπορεί να μειωθεί ; και άλλα σημαντικά ,που αφορούν στον διαχειριστή και στους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Επικοινωνήστε, τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για την προσφορά μας, για την πολυκατοικία σας .